Om Immediate Peak

Opret en strategi, der måske fungerer bedst for dig, og prøv at fange Bitcoin-handelsmuligheder 24/7

Historien bag Immediate Peak

Det, der fødte Immediate Peak, var ren lidenskab hos en Bitcoin-handler, der ønskede at arrangere hele handelsprocessen på en forståelig måde. Grundlæggeren af Immediate Peak var altid interesseret i handel med Bitcoin, og de begyndte at gøre det, så snart kryptomønten dukkede op på forskellige børser. Med et par tumblinger i begyndelsen havde han et godt greb om, hvordan han skulle handle med Bitcoin og altcoins generelt.

En af de udfordringer, han stod over for, mens han handlede med Bitcoin, gik gennem den samme proces igen og igen. Forestil dig at bygge et hus og komme tilbage næste dag for at bygge det fra bunden igen. Efter at være blevet træt af at gentage de samme trin igen og igen, besluttede han sig endelig for at få alt i form af en platform. Han tænkte på en platform, hvor han kunne fremskynde markedsscanningsprocessen, gentage en fastsat handelsstrategi uden at konfigurere den igen og igen og have alle handelsværktøjerne ved hånden, når han havde brug for dem.

At have venner med lignende interesser hjalp ham med at komme i gang med Immediate Peak-projektet. De indledende faser var de sværeste, og holdet var begyndt at føle sig skuffet på et tidspunkt. Men de blev ved med at komme tilbage til tegnebrættet for at komme med en nøjagtig afspejling af, hvad grundlæggeren havde foreslået. Det skete endelig i 2016, da den første vellykkede test af platformen blev gennemført.

Årsagen til at oprette Immediate Peak

Som Bitcoin-handler selv kunne grundlæggeren af platformen ikke lide det faktum, at han skulle lave sin handelsstrategi fra begyndelsen hver eneste dag. De var også trætte af at kigge på snesevis af forskellige steder for at udføre aktivanalyse. De ønskede en hurtigere og mere fremskyndet proces med alt, hvad en erhvervsdrivende har brug for på en enkelt platform.

Missionen for Immediate Peak-teamet

Teamets mission siden dag ét har været at udjævne gentagelsen og ineffektiviteten af den traditionelle handelsproces. Med Immediate Peak sigter de efter at skabe en platform, der får jobbet gjort, samtidig med at den erhvervsdrivende kan udøve deres kontrol over porteføljen og alle handelsbeslutninger.